Nagyon sok vízen tartott születésnapon, névnapon, házassági évfordulón vagyunk túl. Volt köztük egy órás, egy délutános és persze volt pár hajnalig tartó. Mindegyik más volt, hiszen mások voltak a résztvevők. Egyben mind azonos volt: soha senki nem bánta meg, hogy a hajós rendezvényt és minket választott.

Egy hajós születésnapot is meg kell tervezni, szívesen adunk tanácsokat, írunk egy forgatókönyvet, hogy lesz mindenkinek maradandó élmény az esemény. 

Koronázza meg családi ünnepeit egy csodálatos hajóúttal! Szerezzen felejthetetlen élményeket családtagjainak, barátainak! Rendezvényhajónkon számos esemény lebonyolítására van lehetőség, legyen szó akár romantikus estéről, legény- vagy leánybúcsúról, névnapról, születésnapról, eljegyzésről, vagy akár esküvőről! 

Rendezvényhajónk kitűnő helyszíne az elmékezetes családi pillanatok még különlegesebbé tételéhez! 


 

Legény- és leánybúcsú

A jegyespár bármelyik tagjának felejthetetlen meglepetést nyújt az utolsó "szabad" estéjük hajón történő megünneplése.
Nem mindannapi élménnyel gazdagítjuk a leendő arát vagy férjet!
Pezsgővel várjuk a meghívott vendégeket, és hajónkon a kedvenc slágereivel búcsúztathatja élete eddigi szakaszát. 
 

Névnap, születésnap

A kisebb családi események is megérdemelnek különleges pillanatokat! Lepje meg szeretteit egy hajón megszervezett programmal! Akár néhány órára, akár egész napra tervezi, felejthetetlen élményt nyújthat az Önhöz legközelebb álló embereknek a Soroksári Dunaág csodálatos látványával. A meghívott szeretteinek egy pohár welcome drinket biztosítunk! 
 

Eljegyzés, esküvő

Leánykérés az éjszakában, vagy esküvő a Duna közepén... Még marandandóbb élménnyé varázsoljuk eljegyzésüket vagy esküvőjüket! A csendesen hullámzó Duna közepén megkérni élete párjának a kezét, vagy ott mondani ki a "boldogító igent" különleges élmény. Legyen részese Ön is a Kis-Duna varázslatos hangulatának! 
 

Családi kirándulás

Töltsön el néhány órát szeretteivel a Szentendrei vagy Soroksári Dunaág csodálatos természeti környezetében! 

 

 

 

 

ÉLJ HAJÓN facebook oldal
HADIHAJÓ party facebook oldal

HADIHAJÓ PARTY

LUXUS YACHT BÉRLÉS

Elérhetőségek

Kelemen Gábor

Telefon: 06 30 32 30 355  
E-mail: klem@klem.com
Skype: klem56

Kérdés, érdeklődés

Neve:
Telefonszáma:
E-mail:
Kérdés: